nike air force

For all Brittany hunting/field trial discussion.

Moderators: Barb Wright, Lisa

nike air force

Postby Boyd Timothy » Thu Jun 21, 2018 10:32 pm

ÿþPå dæk har vi nike air force en anden ny farvelægning af Nike Sock Dart og med foråret næsten her kan vi forvente at se flere og flere farvebaner ramte detailhandlere. Dette nyeste par har et tonalt look, da Palm Green dækker hele jacquard-øvre sammen med signatur midfootremmen og toecap. Kontrasterende hits af hvid er strategisk placeret på hælfligen såvel som på mellemsål. Sidst men ikke mindst ser vi en sort gummi ydersål, der afslutter ting. Fans af Nike Sock Dart kan få fat i dette par nu på udvalgte Nike forhandlere for $ 130.

Introduceret i løbet af januar i oreo og universitetets røde farveveje vender den kvinders eksklusive Nike Air Max Thea Ultra Flyknit i flerfarvet mulighed for sin næste variation. Drapet i et iøjnefaldende prismatiske tema på tværs af dets definerende åndbar strikkede øvre konstruktion, nike air max thea der svarer til formen på din fod, tonale sorte accenter placeret på snørebånd, indvendig foring og læder mudguard supplerer designet, mens grå swooshes yderligere uddyber profilen. Endelig afrundes en skarp, hvid udklemt midsåleenhed, der tilbyder ultralight polstring, ud af det overordnede design. Prissat til nike 97 $ 150, kan du købe dette pulserende par hos udvalgte Nike forhandlere fra 1. marts.

Den nye Nike Air Max Plus TN Ultra består som et moderniseret udsnit af den klassiske 1998 Air Max Plus. Med denne variation flaunting en fornyet Ultra-konstruktion omfatter modelens åndbare mesh sammensætning sammen med karakteristiske TPU stripe overlays den dynamiske øvre. Udstråler en meget slankere profil, og dens særprægede såleenhed med luftbobleindsats er også blevet raffineret for at skabe en meget lettere bygning helt. Fingre berører inkluderer en TPU-tåhætte til ekstra forstærkning, miniatyr swooshes på fila disruptor tværs af sidenpaneler og hæltrækfliker. Denne standout kvinders par er i øjeblikket tilgængelig hos udvalgte Nike forhandlere i udlandet, mens en stateside udgivelse er overhængende.

Nike har skabt en 2017 gengivelse af Nike Waffle Racer. Hvad hedde de det? Nike Waffle Racer 17 selvfølgelig! Allerede i nogle få farveløsninger, vi i dag kigger på en af de nyeste, der har modelrocket et grå og sortmotiv. Konstrueret ud fra en overflade af nylonovertræk og ruskind, leveres den retro-inspirerede model med en grå base accent af de sorte accenter noteret på læder swoosh og hæl, og tungen foring. Andre funktioner på skoen inkluderer de hvide bomuldssnip, Nike branding på hælen, dobbeltdensitets skum mellemsål, drop-in hukommelseskum indlægssåler og gummi tyggesvamp ydersålen. Ud nu, vælg disse op fra udvalgte forhandlere som KITH for $ 90.

Ud over de nyligt fremhævede sort / hvide og gletscherblå variabler, tilbydes kvinderne Nike Air Max Plus TN Ultra også i en alsidig kombination af sort / grå. Det undervurderede tema dækker i det væsentlige den balenciaga triple s moderniserede 1998 Air Max Plus, da den er s defineret af en fornyet Ultra konstruktion. Breathable mesh, sammen med særprægede TPU stripe overlays omfatter den iøjnefaldende øvre, mens det hele er klæbet oven på den karakteristiske sål enhed, som også er blevet raffineret for at skabe en meget slankere og lettere profil helt. Dette standout redesignede kvinders par er i øjeblikket tilgængelig hos Vælg Nike-forhandlere i udlandet, selv om en stateide-udgivelse forventes snart.

I weekenden så vi et par eksklusive farveveje af Nike Kobe A.D. da Isaiah Thomas snurrede en grøn Image PE farvelægning og DeMar DeRozan bar BHM colorway (som er
Boyd Timothy
Puppy
 
Posts: 3
Joined: Thu Jun 21, 2018 10:14 pm

Return to Hunting/Field Trials

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron